Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής στην ιστοσελίδα μας, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κ.α..

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελια σας με τη χρήση χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro.
Για την ολοκλήρωση της πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρίας courrier, κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας.
Το κόστος της υπηρεσίας ειναι 2,5€ και ισχύει για παραγγελίες έως και 499€.

Κατάθεση/Έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της πληρωμής σε ένας από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα χρειαστεί να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@argirakis.gr.

Εξόφληση στο Κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, μπορείτε να την εξοφλήσετε κατά την παραλάβη της.